Monday, March 8, 2010

ke klang day one.report.

Assalamualaikum.

Alhamdulillah aku sekarang berada dalam suasana yang biasa..di bilik aku ,A 122 dalam kampus UiTM Kedah..kami sampai dalam pukul 5 petang gak semalam.perjalanan balik yang lebih lama dan memakan masa kerna sempat lagi singgah di taiping(old playground..)hehe

orait recap dari ari pertama lagi.

bertolak dalam pukul 2.30 – 3 macam tu la.kami mengambil lecturer kami di stesen bas depan laguna merbok(wah bukan nak naik sekali ngan kami).

 IMG_8260

P1000356DSC00895

haa.pas tu kami singgah di r&r sungai perak dan ulu bernam.

P1000360

meet our trip captain.Nurul Haniza Binti Abdul Ghani.ahoy kapitan!

and this is the vice…

P1000347

Nor Azfar Bin Azizan a.k.a gym(nak tau napa tanya tuan punya badan.haha)

singgah r&r sg perak tu coz untuk solat asar.mmg x dapat dielakkan laa .budak2 2 dah solat zohor sebelum bertolak lagi.

adalaa sedikit salah faham antara kami organizing committee ngan lecturers..yang iring kami ada dua org.satu mmg lect subjek tu and satu lagi koordinator(!?)pelik kan..koor kami nak ikut.lagipun mmg batch kami ada sejarah dengan dia ckit..hehe

rite this is the pic kat sg perak n ulu bernam(nak mai habaqlaa,patutnya kami singgah kat sg buloh atau pun tapah.tapi lect kami kata sg buluh fast food saja n tapah pulak agak dekat.rugi kalo nak singgah.the main point here is kami buat keputusan,lect yang ubah2.huhuh)

DSC00897

 

haa.masa nie syu segan.aku nak tangkap gambar dia kena suap.ngada aihh!

 

 

P1000380

 

enjoying nasi ayam kat rnr sg perak.hehe masa kat ulu bernam pun makan nasi ayam gak.adei..

 

P1000390

 

ahaa.meet our lecturers.

En. Rizaimy Bin Shaharudin(lect transport)

Cik Muna Bt Abdul Jalil(koor kami)

 

P1000394

 

the others group dalam my class.nak kenal?

sume dah berpunya.kekeke!

 

P1000405

 

haa.nie lagi satu group.

 

 

 

P1000353

 

 

meet our seniors.super duper seniors.hahaha!

 

 

P1000399

 

niela sahabat2 aku yang lain.masuk aku 4 org je laki dalam kelas kami..

 

 

 

 

orait.then pada maghrib di ulu bernam…

P1000449

 

the pic speaks for itself.hehe

 

 

 

IMG_8272

penat woo.masa nie sume dah macam x de mood.except aku yang mana sebelum sampai tu, aku kaco dari belakang bas sampai ke depan(kecuali row lecturer laa.karang kene tinggal aku.hehe)

aku seronok sangat malam tu..yela bila lagi nak kaco kawan2 aku nih..haha

oke dah sampai.

DSC00899

hotel crystal crown..setelah berpusing2 sekitar klang selama 1 jam..hehe.aku masa tu tengah pakai google map.punyalah sibuk nak  cari direction pg tempat nie.tengok2 bateri kong.padam terus…

haha untuk pengetahuan aku sempat amik souvenir dari hotel nie.nak tau apa? towel! ahaks~~ aku mula2 x ingat tuala aku ms tunggu kat lobi..aku turun awal gak..then kawan aku turun gtau kat aku”wan,ang tinggal towel,aku tlg amik” aku pun jawab la tq..bila bermalam kat kl, baru dia cite..”aku tukar towel ang ngan hotel punya”(!) tekezut aku..nyway thanks! sedap sikit..haha.

oke ini saja untuk ari pertama.insya Allah akan diusahakan untuk ari kedua.

PERHATIAN: sebarang report ini tidak boleh diambil bahagiannya untuk dibuat report rasmi yang akan dihantar pada hari khamis ini.hehe:)

take care all.

salam.

wan_temen

2 comments:

  1. ahahahaha!!..bro i like ur post this time laa!!
    thumbs up x100!!woot!!

    ~like da pic..but me blum berpunya lg kay huu..

    ~~yea2..report ini xleh d submit k..illegal nyee xD

    ~~~can't wait for da nxt one ;D

    ReplyDelete
  2. masehh.nantikan ke klang day two:)

    ReplyDelete