Wednesday, July 14, 2010

tag.award :)

assalamualaikum. setelah sekian lama.. akhirnya kembali berblog.begitu sibuk dan buzy(eh bukan sama ke) haha tugas tugas hakiki dan juga duniawi..semuanya kerana Mu ya Illahi.. :)

haa, untuk meraikan kembalinya di dunia blog ini, di sini aku ingin mengumumkan award yang diberi oleh Salam Mujahadah. hihitrimas for this award.. baru dapat 1st award weh..Alhamdulillah.. :)

1. Apa nama blog anda dan kenapa letak nama itu?
-nama blog: Berjalan, Melihat dan Mentafsir.
-sebab letak nama tu : rasa bermakna sungguh perkataan tu..(lagu dia pun sedap.nyanyian Nowseeheart) :) 
2. Apa nama URL blog anda dan dari mana datangnya nama itu?
- url: wansyafiq.blogspot.com
- mai dari : nama tuan punya blog laa. (=-=)” 
3. Apa method dalam penulisan anda?
-erk...tentang hidup, pengalaman dan pengajaran sehari hari. :)

4. Pernah terasa nak hapuskan blog? Sebab musabab?
- tak pernah, Alhamdulilah. :)
5. Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
- err my parents tak berapa tahu pasal IT IT nih :)
6. Apa perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?
- blog kau ke blog aku? haha~
7. Bila blog anda diberanakkan?
- diputerakan tanggal 13 November 2009(last day final paper untuk part 5...haha)
8. Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
- Rusydi Razak. dan sebab baca blog beliaulah saya mula berblog.hihi~
9. Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?
- haha.masa saya sekolah saya pun tak tahu blog nie kejadah apa. :P

10. Sepuluh orang seterusnya yang akan anda tag!

-muahaha, soalan cepumas yek, nak tag lyana jay, kotak hearty, eylla diefila, aimi syahirah, silencenessa, chilled!, rusydi razak, fatin mahirah, angah mpp(kalau dia baca) :P, dan last but not least, sape2 yang dah baca nie tapi nama anda tak ada dalam senarai tag awal..haha~

akan ada presentation 1 lagi award. nantikan. :)

take care all, salam

wan_temen.

awarddrcheqppjoy

3 comments:

  1. tolg jgn gna nma sbnr sy yer dlm blog..hehe

    ReplyDelete
  2. alamak... kena tag gak.. hehe kita jawab...

    ReplyDelete
  3. chilled, nama sudah ditukar. :P

    ReplyDelete